Koffienieuws

Title
Ga naar de inhoud

Koffienieuws

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Gepubliceerd door Stg. Veteranen HvB in Nieuwsupdate · 24 april 2020
Tegen de tijd dat jullie op de koffie komen, zullen wij uiteraard zorgen voor een “goei bakske” en een lekker “bakkie pleur”. En nee, de koffie staat niet klaar. Met één druk op de knop zet je straks zelf een versgemalen, overheerlijk kopje koffie. Of espresso, of cappuccino, of een latte macchiato, of een chocochino.
Wij zijn dan ook erg blij met het nieuws dat Miko Coffee ons ondersteund met de plaatsing van een machine en het gebruik van porselein.

Uit de lijn van Miko Coffee zullen wij Puro Fairtrade Coffee gaan serveren. Puro Fairtrade Coffee draagt het Max Havelaar-keurmerk. Hiermee draagt Puro bij aan de verbetering van de arbeids- en leefomstandigheden in derdewereldlanden en de bescherming van het regenwoud in de Amazone. In Nederland steunen zij de Vereniging Natuurmonumenten.

Puro’s geheime recept bestaat uit een mengeling van koffiebonen, geproduceerd door kleine boeren en plantagearbeiders die met hart en ziel bij de koffieteelt betrokken zijn en met veel zorg hun koffiebonen oogsten. Die passie en zorg proeven jullie straks in elk kopje Puro koffie!

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontvangen!© 2019 - Stichting Veteranen Hart van Brabant.
Powered by Twenty-four Seven. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Matterhornstraat 1
5022 PA Tilburg

T 013 - 30 500 55

K.v.K. 60039795  RSIN 853742157
Terug naar de inhoud