Update Coronavirus/Covid-19

Title
Ga naar de inhoud

Update Coronavirus/Covid-19

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Gepubliceerd door Stg. Veteranen HvB in Agenda · 6 april 2020
Tags: CoronaCovid19HvB
Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen omtrent het Coronavirus/COVID-19 zijn alle activiteiten van Stichting Veteranen Hart van Brabant tot nader order stilgezet. We kunnen momenteel geen concrete informatie geven over de hervatting van onze activiteiten. Ten gevolge hiervan is onze activiteitenkalender leeg. Zodra de Nederlandse Overheid en het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu de beperkingen in zal trekken, dan zal deze kalender ook weer vrijgegeven worden.

Mocht u in de tussentijd is de gelegenheid zijn om uw hulp aan te bieden aan hulp vragende veteranen, dan kunt u dit melden op de website van het Veteraneninstituut . Hier kunt u zich ook melden wanneer u zelf hulp nodig heeft met bijvoorbeeld het doen van boodschappen.

Door de GV’ers van het Veteraneninstituut is een online huiskamer in het leven geroepen. Op gezette tijden kunnen veteranen en thuisfront elkaar hier op een ongedwongen manier ontmoeten. Meer informatie hierover treft u hier

Het Veteranenloket blijft gewoon bereikbaar voor veteranen en thuisfront met een (acute) zorgvraag. Meer infrormatie over het Veteranenloket treft u hier. Telefonisch zijn ze bereikbaar op 088 – 334 00 00.© 2019 - Stichting Veteranen Hart van Brabant.
Powered by Twenty-four Seven. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Matterhornstraat 1
5022 PA Tilburg

T 013 - 30 500 55

K.v.K. 60039795  RSIN 853742157
Terug naar de inhoud