Opening van ons VOC

Title
Ga naar de inhoud

Opening van ons VOC

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Gepubliceerd door Pim van der Velden in Nieuwsupdate · 14 december 2020
Tags: openingveteranenontmoetingscentrumVOCHartvanBrabant
In de afgelopen maanden zijn onze vrijwilligers druk geweest met de verbouwing van het Veteranen Ontmoetingscentrum in Tilburg, de huiskamer voor veteranen en thuisfront in het Hart van Brabant. Op weg naar een feestelijke opening op 16 januari 2021.

Afgelopen week heeft het bestuur het besluit genomen om dit evenement te verplaatsen naar een later moment. De maatregelen omtrent COVID-19 en de zorg om de gezondheid van eenieder heeft hiertoe geleid.

Zodra we kunnen zullen we de deuren van het Veteranen Ontmoetingscentrum openen. We staan helemaal klaar om onze veteranen uit de regio te verwelkomen in hun huiskamer. Uiteraard zullen we hierbij rekening houden met de gestelde maatregelen en zullen we ons confirmeren aan de regels die gelden voor de horeca.

Om onze veteranen en hun thuisfront de gastvrijheid te bieden die zij verdienen, zoeken we nog naar uitbreiding van ons team vrijwillige gastvrouwen en gastheren. Kent u of bent u de persoon die zich graag inzet voor onze veteranen? Kijk dan voor meer informatie in de vacature

Heeft u na het lezen van dit bericht nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Heeft u vragen over mogelijke activiteiten in ons Veteranen Ontmoetingscentrum, neemt u dan contact  op met onze beheerders.

Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws over de stichting en over ons Veteranen Ontmoetingscentrum.© 2019 - Stichting Veteranen Hart van Brabant.
Powered by Twenty-four Seven. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Matterhornstraat 1
5022 PA Tilburg

T 013 - 30 500 55

K.v.K. 60039795  RSIN 853742157
Terug naar de inhoud