Vrijwilligers - Stichting Veteranen Hart van Brabant

Title
Ga naar de inhoud

Vrijwilligers

Stichting Veteranen Hart van Brabant

Onze organisatie kan niet bestaan zonder de tomeloze inzet van onze vrijwilligers. Ze ondersteunen het bestuur bij het organiseren van activiteiten en zij zorgen ervoor dat ons VOC er iedere dag weer netjes bij staat en weer op tijd open is voor onze bezoekers. De beheerder sturen het team van vrijwilligers aan. Daarnaast zijn alle vrijwilligers opgeleid (en gecertificeerd) en weten hoe ze een luisterend oor kunnen bieden en een goed gesprek voeren. Tevens weten ze hoeveel ze daarmee betekenen voor veteranen. Deze vrijwilligers zijn niet zelden zelf ook veteraan.

Beheerders
Bea Klijndijk
Missie(s): ISAF

Richard van Horen
Missie(s): UNIFIL, SFOR (2x)

Vrijwilligers
In de komende periode zullen we ook onze vrijwilligers bekend maken via deze pagina.

Heb jij affiniteit met veteranen en wil je je ook graag inzetten als vrijwilliger bij onze stichting? Neem dan eens contact op met een van onze beheerders voc@veteranenhartvanbrabant.nl Een korte motivatie en een CV zijn een fijne ondersteuning van de kennismaking. Hiermee kunnen we kijken naar een passende taak en invulling.
 
 
Ook voor ons geldt dat vrijwillig niet altijd vrijblijvend is. Daarom hebben we de omgang en zorg voor onze vrijwilligers vastgelegd in een Vrijwilligersbeleid.
© 2019 - Stichting Veteranen Hart van Brabant.
Powered by Twenty-four Seven. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Matterhornstraat 1
5022 PA Tilburg

T 013 - 30 500 55

K.v.K. 60039795  RSIN 853742157
Terug naar de inhoud